Un șofer băut a intrat cu mașina într-un frigider dintr-o stație de carburanți din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vicovu de Sus este cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice după ce a provocat, duminică dimineața, un accident într-o stație de carburanți din localitate.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică dimineața, în jurul orelor 01:25, în stația de carburanți respectivă a intrat un autoturism Volkswagen Passat, condus de un localnic.

La un moment dat, ajungând în dreptul frigiderelor, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu ușa unui frigider, distrugându-o.

Șoferul a oprit mașina, s-a dat jos din mașină și s-a uitat la ce s-a întâmplat, după care a urcat în autoturism, a dat înapoi și a parcat mașina în spatele stației de carburanți.

Polițiștii au constatat că autoturismul condus de localnic are IPT expirat de la începutul lunii august, uar bara din față era zgâriată.

Șoferul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a fost amendat cu 3045 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare, iar totodată este cercetat și pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de