Spargere la un centru oftalmologic din centrul Sucevei. Alarma de efracție a fost declanșată imediat, iar hoții nu au furat nimic


Intră acum și în grupul de

O spargere la un centru oftalmologic din centrul municipiului Suceava s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă când, la ora 3:00 a fost declanșată alarma de efracție.

Centrul oftalmologic este situat pe strada Mihai Viteazu, iar sâmbătă dimineața în jurul orei 3:00 reprezentantul firmei care administrează această firmă a fost informat de reprezentanții firmei de securitate că a fost declanșată alarma de efracție, însă agenții de pază nu au constat urme de efracție la ușa de acces în sediul societății.

 Reprezentantul firmei a mers sâmbătă dimineața în jurul orelor 07:00 la sediul respectiv și a observat că în interior au pătruns totuși persoane necunoscute, fără a sustrage bunuri.

Cu ocazia efectuării activității de cercetare la fața locului s-a stabilit faptul că autorii infracțiunii, au pătruns în interior prin escaladarea unei ferestre, dar că din interior nu s-a reclamat sustragerea vreunui bun.

În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal pentru „tentativă la infracțiunea de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de