Trei răniți într-un accident între Frasin și Stulpicani după ce un tânăr a intrat cu mașina pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, luni seara, pe drumul județean 177 A între Frasin și Stulpicani după ce un tânăr șofer a intrat cu mașina pe contrasens.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în jurul orei 21:15, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177 A, din direcția Frasin către Stulpicani, un tânăr de  20 de ani din orașul Frasin a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 34 de ani din orașul Frasin.

Din impact a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui pasager din autoturismul condus de femeia de 34 de ani, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu aputut fi testat de polițiști cu aparatul etilotest, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de