La Suceava a crescut numarul locurilor de munca calificate


Intră acum și în grupul de

Agenţa Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava scoate la bătaie, conform statisticii din data de 18 noiembrie, din ce în ce mai multe locuri de muncă calificate la nivel de judeţ, care vizează: 6 locuri de muncă vacante pentru postul de consilier-bancar, 2 locuri pentru calificarea referent de specialitate marketing, 2 locuri pentru operator chimist la fabricarea altor produse organice, un post pentru operator calculator electronic şi reţele, un post pentru economist bancă, unul pentru inginer mecanic la Suceava, şi unul de administrator la Vatra Dornei.

Suceava rămâne în continuare municipiul cu cele mai multe locuri de muncă vacante, oferind spre ocupare, pe lângă cele 13 posturi destinate personelor calificate: lucrător gestionar (2), bucătar (1), lucrător comercial (5), tinichigiu carosier (1), strungar la maşini de strunjit roţi căi ferate (2), electromecanic auto (1), croitor (1), şofer autocamion/maşină de tonaj mare (1), muncitor necalificat la asamblare, montare piese.

Săptămâna aceasta, municipiul Vatra Dornei este al doilea ca ofertă a locurilor de muncă. Se oferă astfel: 11 locuri de muncă pentru calificarea – miner în subteran, 2 locuri pentru ospătar (chelner), un loc pentru lucrător comercial, unul pentru electrician în mină, unul pentru şofer de autobuz, unul pentru îngrijitor clădiri şi unul pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Municipiul Rădăuţi se află săptămâna aceasta pe locul al III-lea, oferind 16 locuri de muncă, dintre care 15 sunt destinate muncitorilor necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, iar unul este pentru un muncitor necalificat la demolare clădiri, zidărie, mozaic, faianţă.

Penultimul loc este ocupat de oraşul Siret care oferă 4 locuri de muncă vacante pentru: confecţioner-asamblor articole din textile (3 locuri), respectiv un loc pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Pe ultimul loc în săptămâna 18-25 noiembrie, se află municipiul Câmpulung care oferă spre ocupare un singur loc de muncă pentru calificarea tâmplar mecanic la rândeluit.

În săptămâna 18-25 noiembrie, municipiul Suceava oferă 35 de locuri de muncă (cu 7 mai puţine decât săptămâna trecută), municipiul Vatra Dornei – 19 de locuri (cu 17 mai multe decât săptămâna trecută), municipiul Rădăuţi – 16 locuri de muncă (la fel ca săptămâna trecută), oraşul Siret – 4 locuri (la fel ca săptămâna trecută), iar municipiul Câmpulung – 1 loc (cu unul mai puţin faţă de săptămna trecută).

Dacă în săptămâna precedentă la nivel de judeţ erau disponibile 66 de locuri de muncă, săptămâna aceasta, oferta locurilor este mai mare cu 9, fiind scoase spre ocupare 75 de posturi vacante la nivel de judeţ.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de