Un sucevean a fost depistat în trafic de polițiștii de frontieră suceveni cu o mașină încărcată cu țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava efectuează cercetări pentru contrabandă în privinţa unui sucevean depistat în trafic  cu o mașină încărcată cu 2.000 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 23.400 lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPTF Suceava, Alina Petraru, polițiștii de frontieră suceveni au oprit, marți după amiaza, pe raza localității Berchișești, un autoturism marca Volkswagen Touran, având aplicate plăcuțe de înmatriculare de România. Acesta era condus de un cetățean român, în vârstă de 51 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului efectuat, polițiștii de frontieră suceveni au constatat faptul că bărbatul transporta, în portbagajul autoturismului, mai multe colete cu țigări. S-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări împreună cu șoferul la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din mijlocul de transport, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 23.400 lei. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, sub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de