Ion Lungu anunță că bazinul de la Școala nr. 3 a intrat în reparație capitală și va fi redat în funcțiune la 1 decembrie


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că se face o nouă reparație capitală la bazinul de înot de la Școala gimnazială nr.3, pentru care municipalitatea a alocat în acest an suma de 1.066.000 lei.

El a spus că decizia de realizare a lucrărilor de reparații a fost luată în primăvară împreună cu conducerea școlii după ce a vizitat bazinul de înot.

Primarul a menționat că se lucrează la consolidarea structurii de rezistență a bazinului, la schimbarea gresiei, s-a înlocuit instalația cu schimbătoare de de căldură pentru încălzirea apei în bazinul de înot.

Ultima reparație capitală a avut loc în urma cu 15 ani, în anul 2007, costurile fiind suportate și atunci tot de municipalitate, iar în anul 2016 a fost reabilitată fațada bazinului.

„Municipalitatea este preocupată de menținerea în stare de funcționare calitativă a acestui bazin care este folosit de elevii școlii și de mulți copii care se antrenează pentru performanță în  domeniul înotului. Bazinul va fi redeschis la data de 1 decembrie 2022, conform graficului stabilit cu constructorul”, a precizat Lungu.


Intră acum și în grupul de