Un bărbat a suferit răni după ce a sărit de pe podul pietonal din Vatra Dornei și a căzut pe un mal al râului Dorna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vatra Dornei a ajuns la spital rănit după ce a sărit de pe podul pietonal din municipiu și a căzut de la 5 metri pe un mal al râului Dorna.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112, despre faptul că un bărbat a sărit de pe podul pietonal de la o distanță aproximativă de 5 metri.

În urma cercetărilor și din declarațiile martorilor oculari s-a stabilit faptul că un bărbat Nicolae C. din municipiul Vatra Dornei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și aflându-se în apropierea podului pietonal s-a sprijinit de o balustradă de protecție, iar la un moment dat s-a aruncat de la o diferență de nivel de aproximativ 5 metri, ajungând pe unul din malurile râului Dorna.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul S.A.J. Suceava – substația Vatra Dornei și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde în urma consultației s-a stabilit următorul dignostic: „traumatism lombar și bazin, excoriații zona vertex, echimoză parietală stânga, stare avansată de ebrietate, tentativă suicid, declarativ: s-a aruncat de pe dig”.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de