Motociclist fără permis, rănit în accident la Botoșana după ce a intrat într-un podeț


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 38 de ani din Cajvana a fost rănit duminică seara după ce a condus, fără permis, o motocicletă și a intrat într-un podeț.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara în jurul orei 18:15, în timp ce conducea motocicleta pe raza localității Botoșana, un bărbat de 38 de ani din orașul Cajvana a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un podeț.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-au prelevat și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 38 de ani nu posedă permis de conducere categoria A2, necesară pentru a conduce motocicleta pe drumurile publice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de