Prefectura Suceava este încrezătoare că numărul de candidați examinați va crește: Vor veni examinatori pentru proba de traseu din patru județe, iar Serviciul din Suceava va avea noi examinatori din care trei  angajați și doi veniți prin transfer


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că în week-end, datorită sprijinului oferit de județul Vaslui de unde au venit nouă examinatori s-a reușit examinarea unui număr de 220 de candidați pentru permisul auto, iar în perioada următoare vor mai veni în sprijin examinatori din patru județe.

Astfel, în zilele de 15 și 16 octombrie , Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava a desfășurat activități de lucrul cu publicul în ceea ce privește examinarea candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto.

Comisiile de examinare alcătuite din lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui (9 examinatori), respectiv Suceava (3 examinatori) au susținut examinarea a 220 candidați pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, CE și D, 142 dintre aceștia fiind declarați admiși, arată sursa citată.

Prefectura Suceava subliniază că în cadrul eforturilor care se fac în vederea reducerii intervalului de timp scurs între susținerea probei teoretice, respectiv a celei practice, ca urmare a demersurilor întreprinse de prefectul județului activitatea S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava va beneficia în următoarea perioadă de sprijin din partea a patru servicii similare din țară: Botoșani, printr-un examinator în perioada 03.10. – 28.10.2022, Alba, prin doi examinatori în perioada 24.10. – 28.10.2022, Mureș, prin doi examinatori în perioada 31.10. – 04.11.2022 și Vâlcea, printr-un examinator în perioada 24.10. – 11.11.2022.

De asemenea, sunt în curs procedurile de angajare derulate de Direcția Generală de Permise și Înmatriculări București pentru un ofițer și doi agenți de poliție care au promovat examenul în luna septembrie, precum și cele de transfer a doi agenți examinatori din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  – Serviciul Poliției Rutire Suceava, creîndu-se astfel premisele desfășurării unei activități de examinare mai susținute la nivelul S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava, arată Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de