Incendiu la o gospodărie din Zvoriștea. Un bărbat a suferit arsuri pe față și o mână


Intră acum și în grupul de

O gospodărie a fost afectată în noaptea de duminică spre luni de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit electric.

Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrători ai SVSU Zvoriștea, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Buda, comuna Zvoriștea.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit cu pericol de propagare la restul locuinței.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 49 de ani, care a suferit arsuri la pe o mână și la nivelul feței. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

În incendiu au ars anexele gospodărești pe o suprafață totală de aproximativ 60 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Au mai ars circa 8 metri cubi lemn de foc, elemente de tâmplărie și alte bunuri.

În flăcări au pierit doi porci, 21 păsări de curte și un iepure.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică (scurtcircuit), a menționat sursa citată care a precizat că prin intervenția lor pompierii au salvat restul casei de locuit cu bunurile aferente.


Intră acum și în grupul de