Doi răniți la Preutești după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț


Intră acum și în grupul de

Două persoane o femeie și un tânăr au fost răniți duminică dimineața după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în șanț.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 38 de ani din Fălticeni conducea, duminică dimineața, în jurul orei 3:40 un autoturism Opel, pe D.J. 208, iar la intersecția cu D.J. 208C, pe direcția Preutești către Fălticeni, pe un sector de drum în curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, timp ploios, a pierdut controlul asupra direcției de mers a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă conform direcției de mers și s-a răsturnat în șanț.

În urma producerii accidentului au fost transportate la Spitalul Municipal două persoane, respectiv o femeie de 34 de ani din Fălticeni, pasageră pe locul dreapta-față în autoturism, care a fost consultată și s-a stabilit diagnosticul de ”TCF ușor” și nu a rămas internată și un tânăr de 26 de ani, localnic, pasager pe bancheta din spate care a fost consultată și s-a stabilit diagnosticul de ”contuzie toracică” și nu a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-se probe de sânge la Spitalul mun. Fălticeni.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de