Un biciclist din Horodnic de Sus a fost accidentat mortal după ce a lovit remorca unui tractor


Intră acum și în grupul de

Un biciclist din Horodnic de Sus a murit, sâmbătă, într-un accident rutier după ce a intrat în coliziune cu remorca unui tractor.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă dimineața la ora 10:35, un bărbat de Horodnic de Sus, conducea un tractor agricol cu remorcă pe un drum comunal neclasificat din comună spre zona cunoscută popular ca ”deal la Popa” spre comuna Horodnic de Jos.

Ajungând la intersecția cu DC 46 din comuna Horodnic de Sus, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 84 de ani, care se deplasa pe DC 46 dinspre centrul comunei Horodnic de Sus, pe o bicicletă electrică, moment în care bicicleta electrică a intrat în coliziune cu remorca tractată de tractorul agricol.

În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului bicicletei electrice, care a fost transportat la morga Spitalului Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul tractorului agricol a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că remorca nu figurează înmatriculată/înregistrată, iar plăcuța cu nr. de înregistrare aplicată pe remorca aparține unui tractor agricol.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ”ucidere din culpă, ”conducerea unui vehicul neînregistrat” și ”conducerea unui vehicul cu număr fals de înregistrare”.


Intră acum și în grupul de