Niculai Barbă: Succesul Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” va trebui replicat în cât mai multe locuri. Producătorii de legume și fructe, în special, consideră că această formă de promovare i-ar ajuta să nu rămână cu marfa nevândută


Intră acum și în grupul de

 Vicepreședinte Consiliul Județean Suceava Niculai Barbă a declarat că succesul deosebit al Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina – Gustă din Bucovina!”, organizat recent de Consiliul Județean Suceava și Asociația „Produs în Bucovina”, a însemnat și un pas important în dinamizarea activității acestei asociații.

El a spus că pe perioada târgului a discutat cu majoritatea celor prezenți care s-au arătat mulțumiți de vânzare, dar că cea mai mare satisfacție a fost legată de promovare și atragerea de noi clienți.

„Producătorii de legume și fructe, în special, consideră că această formă de promovare i-ar ajuta să nu rămână cu marfa nevândută”, a spus Barbă.

Pentru producătorii de mere din zona Fălticeni, o bună oportunitate de a vinde și de promovare ar fi organizarea unui târg, la Fălticeni, în perioada următoare.

Vicepreședintele CJ Suceava a arătat că această propunere a fost discutată cu primarul municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, cu ocazia recentei acțiuni de promovare a județului Suceava unde au fost prezenți și producători din cadrul Asociației „Produs în Bucovina”.

„Este de dorit ca modelul acțiunilor organizate în parteneriat de CJ Suceava și Asociația „Produs în Bucovina” să fie preluat de cât mai multe ori și în cât mai multe locuri”, a declarat Barbă.

El a arătat că se conturează ideea ca în zilele de 29 și 30 octombrie, la Fălticeni, în zona centrală, să se organizeze „Târgul Mărului”.


Intră acum și în grupul de