Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc s-a spânzurat de creanga unui copac din zona Brădet din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc s-a spânzurat, sâmbătă, de un copac în zona Brădet din Suceava, corpul său fiind văzut de un trecător.

Potrivit datelor din ancheta polițiștulor, sâmbătă după amiaza, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un sucevean că în timp ce se deplasa pe str. Izvoarele Cetății în zona Brădet a observat,  în pădure, în apropierea străzii, un bărbat ce atârna spânzurat de o creangă de copac.

În urma cercetărilor de la fața locului s-a constatat faptul că la circa 30 de metri de str. Izvoarele Cetății înspre est în pădure, a fost identificat cadavrul unui bărbat, Petru H. din  Câmpulung Moldovenesc.

Acesta avea o curea înfășurată în jurul gâtului care era legată de o creangă din copac.

Asupra acestuia polițiștii au găsit un portofel ce conținea mai multe carduri bancare și cartea de identitate, precum și mai multe bunuri personale.

Polițiștii au luat legătura telefonic cu concubina acestuia folosind un număr de telefon găsit pe un înscris asupra bărbatului.

Femeia a spus că nu mai știa nimic de bărbat de vineri după amiaza și că bărbatul avea intenții suicidale în ultima perioadă pe fondul unei depresii. 

În acest caz a fost deschis un dosar penal.


Intră acum și în grupul de