Sub ochii polițiștilor suceveni un tânăr șofer beat a intrat pe contrasens pe bulevardul George Enescu, a lovit bordura și s-a oprit pe prima bandă


Intră acum și în grupul de

Un  tânăr de 25 de ani din comuna Todirești care conducea marți dimineața, băut, un autoturism pe bulevardul George Enescu din Suceava a pierdut controlul mașinii fiind văzut de un echipaj de poliție.

Astfel, marți la ora 00:25, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică în timp ce efectua activități de patrulare și menținere a ordinii publice pe bulevardul George Enescu în zona Nordic s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că șoferul unui autoturism Volkswagen Passat a pierdut controlul autoturismului în timp ce se deplasa pe direcția Nordic –Catedrală, a intrat pe contrasens, iar cu roata stângă față a lovit bordura după care a revenit pe sensul de mers și s-a oprit pe prima bandă.

Polițiștii au pus în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase în vederea opririi autoturismului pentru a nu-și continua deplasarea.

 Cu această ocazie, s-a constatat faptul că la volanul autoturismului Volkswagen Passat se afla un tânăr de 25 de ani din comuna Todirești, iar întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de  1,05 mg alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei, semnând declarația de consimțământ și fiind de acord cu recoltarea probelor biologice de sânge.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucratori din cadrul Poliției Municipiului Suceava- Biroul Rutier pentru infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de