Carambolul cu patru mașini și trei răniți de la Frasin generat de un tânăr șofer care nu a păstrat o distanță suficient față de autoturismul care circula în fața sa


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs miercuri după amiaza în zona localității Frasin.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri,  în jurul orelor 14:15, un șofer de 27 ani care conducea un Mercedes Benz Sprinter pe DN 17, în afara localității Frasin, dinspre Vama către Gura Humorului, la un moment dat din cauză că nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul condus de un bărbat de 67 de ani din Șcheia a intrat în coliziune față spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt Mercedes Benz Sprinter condus de un tânăr de 26 ani care a virat stânga și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Ford Fiesta, condus de o femeie de 35 de ani din comuna Vama, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței din Vama, a șoferului din Șcheia, dar și a unei femei pasager în Mercedes Benz Sprinter.

Toți cei patru conducători auto a fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face șoferul de 27 de ani care nu a păstrat o distanță regulamentară în mers față de autoturismul care circula în fața sa.


Intră acum și în grupul de