O femeie din Sucevița a fost amendată pentru transport ilegal de cherestea


Intră acum și în grupul de

O femeie din Sucevița a fost amendată, joi, după ce a fost depistată în trafic transportând ilegal cherestea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, la ora 09:20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17 A din comuna Sucevița, autoutilitara condusă de o localnică, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătoarea auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, femeia transporta cantitatea de 5,25 mc lemn lucru cherestea de esență rășinoase în valoare de 3.066 lei.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea

Tot joi, în jurul orelor 11.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un localnic de 35 de ani, care transporta material lemnos.

 Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 2,09 mc material lemnos pentru foc de esență rășinoase în valoare de 361,57 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Vama.


Intră acum și în grupul de