Si la sfarsit de an, oferta locurilor de munca la nivel de judet este in scadere


Intră acum și în grupul de

Statistica Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava arată că în perioada 25 noiembrie-2 decembrie oferta posturilor vacante din Gura Humorului, Câmpulung, Rădăuţi, Siret, Suceava,Vatra Dornei şi Fălticeni este în scădere la sfârşit de an, spre deosebire de lunile trecute ale anului 2010.

Cele mai puţine locuri de muncă disponibile sunt la Câmpulug – 2 – pentru calificarea tâmplar mecanic la rândeluit, 4 la Siret, 3 pentru confecţioner-asamblor articole din textile şi 1 pentru muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide.

Urmează municipiul Rădăuţi care oferă spre angajare 10 locuri de muncă pentru munciori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, alături de Vatra Dornei care are 16 postri disponibile – 11 locuri de muncă pentru calificarea de miner în subteran, 2 locuri pentru munca necalificată la ambalarea produselor solide şi semisolide, 1 pentru femeie de serviciu, 1 pentru şofer de autobuz şi 1 pentru electrician de mină.

La nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, Suceava oferă un total de 42 de posturi, din care 6 se adresează consilierilor financiar-bancari, 5 lucrătorilor comerciali, 3 muncitorilor necalificaţi la asamblare, montare piese, 3 pentru asistent medical generalist, 2 pentru referent de specialitate marketing, 2 pentru operator calculator electronic şi reţele 2 pentru strungar la maşini de strunjit roţi la căi ferate şi 2 posturi pentru operator chimist la fabricarea altor produse organice. Totodată angajatorii suceveni pun la dispoziţia celor interesaţi câte un loc de muncă pentru următoarele calificări: proiectant inginer construcţii, inginer mecanic, inginer industralizarea lemnului, economist bancă, consilier admnistraţia publică, agent vânzări, gestionar depozit, funcţionar administrativ, bucătar, infirmieră, tinichigiu carosier, eletromecanic auto, şofer autocamion/maşină de mare tonaj, stivuitorist, îngrijior clădiri, manipulant mărfuri, ucenic.

În oraşul Gura Humorului şi în municipiul Fălticeni nu există niciun post vacant pentru perioada 25 noiembrie-5 decembrie.

Relaţii suplimentare despre situaţia locurilor de muncă se pot obţine de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, sau la numărul de telefon 0230/523279, int. 104.


Intră acum și în grupul de