Victoria in meciul cu Minaur Baia Mare, esentiala pentru o iarna linistita la CS Universitatea Suceava (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

Ultima etapă din sezonul competiţional 2010-2011 al Ligii Naţionale de handbal masculin este una extrem de importantă pentru CS Universitatea Suceava. După un parcurs în care nu s-a descurcat în partidele cu echipele de top, CSU Suceava poate profita de „încâlcelile” celorlalte grupări în duelul cu Minaur Baia Mare. După două înfrângeri consecutive, sucevenii vor să se „scoată” pe terenul unei formaţii care joacă ca la carte pe teren propriu.

„Moralul nostru nu este bun înintea jocului cu HC Minaur Baia Mare, dar trebuie să depăşim acest moment şi să învingem pentru că nu avem altă şansă. Ştim că gruparea băimăreană are o linie bună de 9 metri, dar dacă ne facem jocul nostru putem să-i depăşim.

În fiecare etapă este loc de câte o surpriză, cum a fost victoria celor de la Dinamo Braşov la Bacău, dar suntem conştienţi de acest lucru şi trebuie să profităm”, a declarat portarul şi antrenorul secund al echipei CSU Suceava, Bogdan Pralea.

„Ne dorim foarte mult o victorie la Baia Mare pentru că ne poate asigura oarecum o iarnă liniştită. Ştim că maramureşenii au o linie de 9 metri bună, dar trebuie să-i contracarăm. Nu mai putem greşi, cel puţin pe teren propriu, începând cu acest meci. Nici nu concep un acest joc fără succes”, a afirmat interul stânga al CSU Suceava, Mădălin Ţuţu.

„Suporterii noştri, conducerea echipei şi chiar şi noi ne-am obişnuit cu victoriile. Am avut acum două înfrângeri la rând şi vrem să învingem la Baia Mare. Se câştigă greu aici şi pentru că este unul din terenurile pe care au pierdut echipe de top, vrem să ne creăm un avantaj dacă batem”, a conchis extrema dreaptă a CSU Suceava, Răzvan Gavriloaia.


Intră acum și în grupul de