Peste doua tone de motorina de contrabanda, la Milisauti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au găsit în apropierea unei gospodării din Milişăuţi, 2,5 tone de motorină de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, poliţiştii au aflat că D. Gheorghe, de 47 ani, din oraşul Milişăuţi, achiziţionează motorină, fără documente de provenienţă în vederea comercializării, combustibil pe care îl are depozitat in proximitatea locuinţei sale.

Astfel, s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare Suceava, care au constatat că bărbatul avea depozitată cantitatea de 2.500 litri combustibil ce pare a fi motorină, fără ca acesta să deţină documente de provenienţă.

Cantitatea de 2.500 litri motorină a fost lăsată în custodie la sediul D.J.A.O.V. Suceava, unde se va efectua prelevarea de probe, ce urmează a fi înaintate către laboratorul central al A.N.V. Bucureşti, pentru stabilirea exactă a tipului de ulei mineral.

Comisarii Gărzii Financiare au dispus sancţionarea lui D. Gheorghe şi confiscarea cantităţii de 2.500 l uleiuri minerale. Valoarea uleiurilor minerale confiscate sunt de aproximativ 10.000 lei .


Intră acum și în grupul de