Gospodării ale unor suceveni plecați la muncă în străinătate, călcate de hoți


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni fac cercetări în legătură cu două sesizări de furt din gospodării ale unor suceveni plecați la muncă în străinătate.

Astfel, Secția de Poliție Rurală 12 Preuteşti a fost sesizată, miercuri, prin 112 de un bărbat din Dolhești, cu privire la furtul dintr-o locuință.

Bărbatul  s-a dus miercuri la locuința soacrei sale din satul Valea Bourei, care se află la muncă în străinătate, cu scopul de a cosi iarba din curte.

El a constatat că din spatele locuinței au fost furate două geamuri tip PVC pregătite pentru a fi monate la o anexă. În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

Tot miercuri, Poliţia Câmpulung-Moldovenesc a fost sesizată telefonic de o femeie că o persoană necunoscută a pătruns, prin escaladarea unui geam, în bucătăria de vară a unui imobil nelocuit.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că femeia este plecată de circa 2 luni de zile la muncă în străinătate, iar locuința ei din Câmpulung Moldovenesc a rămas nelocuită. În seara de miercuri ea a fost anunțată telefonic de vecin despre faptul că în bucătăria de vară sunt urme de rășire fără a fi sustrase însă bunuri.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind „tentativă la infracțiunea de furt calificat”.


Intră acum și în grupul de