Două puștoaice au fost prinse după ce au furat ochelari dintr-un supermarket din Suceava


Intră acum și în grupul de

Două fete din Suceava cu vârste de 13 și 14 ani au fost prinse, luni, după ce au furat câte o pereche de ochelari dintr-un supermarket sucevean.

Luni seara, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată direct de dispecerul unui supermarket aflat în incita unui centru comercial sucevean că două tinere au sustras de pe raion câte o pereche de ochelari, fără a achita produsele la casele de marcat.

Cele două fete și-au recunoscut faptele, menționând că în timp ce se aflau în incinta hyper-marketului din incinta centrului comercial respectiv au văzut ochelarii, și neavând bani să achite contravaloarea acestora, i-au introdus în hainele pe care le purtau, trecând de casele de marcat.

Fetele au fost interpelate de către agentul de securitate a magazinului după casele de marcat, având asupra lor bunurile sustrase.

Cele două fete au fost conduse la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru continuarea cercetărilor, unde au fost înștiințați telefonic și părinții acestora cu privire la fapta comisă de fiicele lor.

Prejudiciul cauzat în valoare de 200 lei a fost recuperat în totalitate, iar reprezentantul magazinului a declarat  verbal că societatea nu se constituie parte civilă în procesul penal.

În acest caz s-a întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii, cercetările urmând a fi continuare de către lucrătorii Compartimentului Sisteme de Pază din cadrul Secției de Poliție Burdujeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de