Detaliile accidentului de pe centura Rădăuți: Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul camionului încărcat cu porumb și s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Un tânăr șofer de 23 de ani s-a răsturnat, luni seara, cu camionul încărcat cu porumb pe care îl conducea înainte de a intra pe centura orașului Rădăuți.

Potrivit anchetei polițiștilor, luni seara la ora 18:05 , un tânăr de 23 de ani din  orașul Uricani din județul Hunedoara, conducea ansamblul auto format din autoutilitara marca Man care tracta semiremorca pe DJ 178 C având direcția de deplasare dinspre Frătăuții Vechi spre Rădăuți.

Înainte de  ajunge la intersecția cu sens giratoriu cu centura Rădăuți, într-o curbă ușoară spre stânga, acesta a pierdut controlul ansamblului auto, răsturnându-se în afara părții carosabile, pe partea dreaptă.

 În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferului acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a primi îngrijiri medicale, unde în urma examinării de către cadrele medicale i s-a stabilit următorul diagnostic,”luxație dreapta”- rănit ușor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, apoi i s-a recoltat o probă biologică de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de