ACET opreste apa in municipiu pentru o zi si jumatate


Intră acum și în grupul de

Locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ şi cei din câteva comune sucevene vor rămâne aproape o zi şi jumătate fără apă la robinete. După cum informează conducerea ACET SA Suceava, “în cadrul aplicaţiei ISPA de „Reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă din municipiul Suceava” sunt incluse şi lucrări privind reabilitarea sursei de apă Berchişeşti, precum şi a conductelor de aducţiune a apei de la această sursă până la rezervoarele de înmagazinare a apei din municipiul Suceava.

În vederea asigurării condiţiilor de execuţie a lucrărilor la aceste obiective, este necesară întreruperea furnizării serviciului public de alimentare cu apă în municipiul Suceava şi în comunele Cornu Luncii, Berchişeşti, Drăgoieşti, Moara, Ipoteşti şi Şcheia, începând cu data de 09.12.2010, orele 00:00 şi până în data de 10.12.2010, orele 07:00”.

ACET mai precizează că sucevenii din cartierul Iţcani precum şi cei din zonele industriale Traian Vuia şi Calea Unirii nu vor fi afectaţi de această întrerupere.

“Ca urmare a manevrelor ce se vor efectua, este posibil să apară unele perturbări în prestarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă şi în intervalul imediat următor reluării furnizării apei. Rugăm consumatorii să-şi prevadă toate măsurile pentru asigurarea rezervelor proprii de incendiu şi a acelora necesare continuării activităţilor în această situaţie”, a explicat directorul ACET Suceava, ing. Ştefan Groza.


Intră acum și în grupul de