Detaliile accidentului din centrul Sucevei: Un șofer a virat stânga fără să se asigure neacordând prioritate unui autoturism ce venea din sens opus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de marți seara produs în zona parcării din dreptul Hotelului „Bucovina”.

Potrivit anchetei polițiștilor, un bărbat de 34 de ani din Suceava, a condus un autoturism Mini pe strada Ana Ipătescu din Suceava, având direcția de deplasare dinspre Areni spre Centru, iar când a ajuns în dreptul Hotelului „Bucovina”  a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în parcare și, neacordând prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism VW Golf, care rula din sens opus și era condus de un bărbat de 68 de ani din Șcheia. 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto,  care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest; rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de