O șoferiță beată a intrat cu mașina într-un stâlp la Cajvana


Intră acum și în grupul de

O femeie de 43 de ani din Cajvana este cercetată penal pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului după ce aceasta a intrat cu mașina într-un stâlp.

Poliția orașului Cajvana a fost sesizată, vineri după amiaza, prin 112 de femeia de 43 ani din Cajvana că a avut loc un accident cu avarii pe raza orașului Cajvana.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, pe un drum neclasificat din Cajvana, au identificat-o pe șoferița de 43 de ani care a spus că în timp ce conducea autoturismul  VW, aflându-se împreună cu mama sa în mașină, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat pe partea dreaptă a drumului, pe sensul de mers, rezultând avarierea autovehiculului și distrugerea parțială a stâlpului de electricitate.

Femeie a fost testată cu aparatul etilotest reieșind o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.

În urma impactului, atât șoferița cât și mama ei nu au suferit leziuni fizice, motiv pentru care nu au dorit să fie transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de