Ortopedia, Ambulatoriul de Diabet si Ambulatoriul integrat din Spitalul Judetean, reabilitate pana la finele anului


Intră acum și în grupul de

Lucrările de reabilitare şi modernizare la Secţia de ortopedie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava se vor încheia până pe 15 decembrie, iar până pe 20 vor fi montate 4 din cele 8 lifturi care vor fi instalate în spital, a informat managerul unităţii spitaliceşti Vasile Rîmbu. Acesta precizează că, până la sfârşitul anului va fi dat în funcţiune Ambulatoriul de diabet ce a fost refăcut şi va avea spaţiu suficient în sala de aşteptare. Acesta a fost mutat în locul unde a funcţionat Secţia de dializă, iar în locul lui se va muta Radiologia, în al cărei spaţiu se preconizează transferarea chirurgiei plastice şi vasculare.

Pentru lucrările în secţia de Ortopedie s-au cheltuit circa 500.000 lei, iar pentru cele de la Centrul de diabet şi montarea celor 4 lifturi alţi 1.300.000 lei.

De asemenea, până la sfârşitul anului, vor fi finalizate şi lucrările la Ambulatoriul Integrat de Specialitate, o investiţie de circa 4.000.000 lei, după care urmează procesul de organizare a licitaţiilor pentru achiziţionarea aparaturii cu care vor fi dotate cabinetele ce vor funcţiona acolo.

Managerul spitalului spune că în ultimii ani jumătate din cele 23 de secţii ale spitalului au fost reabilitate şi modernizate, următorul pe listă fiind blocul operator, la care vor fi refăcute şi circuitele.


Intră acum și în grupul de