Concurs pentru membrii comitetului director al Spitalului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei trei membri ai comitetului director de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava susţin, vineri dimineaţă, un nou concurs pentru menţinerea posturilor, respectiv cel de director medical, director financiar contabil şi director de îngrijiri, niciunul dintre ei neavând contracandidat. Şi-au depus dosarele actualii directori, dr. Doina Elena Ganea, director medical, ec. Paraschiva Maruseac, director financiar-contabil, şi Doina Chirap, director de îngrijiri, cărora le-a expirat mandatul de 3 ani.

La finalul concursului managerul spitalului sucevean, Vasile Rîmbu, va încheia contracte de administrare cu cei 3 directori, contracte care n-au putut fi încheiat anterior atâta vreme cât managerul a fost interimar pe funcţie.

Anul viitor acesta va încheia contract de administrare şi cu fiecare şef de secţie în parte.

O concurenţă mult mai mare s-a înregistrat la concursul organizat la începutul săptămânii, pentru ocuparea a 3 posturi de asistent medical generalist, la care au participat 41 de candidaţi, posturi scoase la concurs de Consiliul Judeţean, care se adaugă celor 8 posturi deblocate de Ministerul Sănătăţii şi ocupate prin concurs în noiembrie.

Potrivit conducerii Spitalului Judeţean, numărul de posturi de asistenţi este total insuficient, în condiţiile în care există circa 100 de asistente angajate pe perioadă determinată, în locul unora plecate la muncă în străinătate sau în concediu de maternitate, şi ar vrea să ocupe un post permanent.


Intră acum și în grupul de