Doar 43 de locuri de munca vacante in judet la sfarsit de an


Intră acum și în grupul de

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel de judeţ prezentată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava la final de an, este mult la slabă comparativ cu celelalte luni ale lui 2010. Astfel, sunt disponibile doar 43 de posturi de muncă: 20 la Rădăuţi, 10 la Suceava, 4 la Siret şi Vatra Dornei, 3 la Câmpulung şi 2 la Gura Humorului.

Municipiul Rădăuţi oferă 19 posturi pentru calificarea – muncitor necalificat la ambaarea produselor solide şi semisolide şi 1 pentru tâmplar mecanic la rândeluit, municipiul Suceava oferă 5 posturi pentru meseria de asistent în relaţii publice şi comunicare şi câte un loc de muncă pentru: inginer mecanic, inginer electrotehnică, lăcătuş mecanic, confecţioner articole texile, îngrijitor clădiri, în tip ce oraşul Siret dispune de 4 locuri vacante pentru calificarea: confecţioner/asamblor articole textile (3), muncitor necalifcat la ambalarea produslor solide şi semisolide.

Totodată, în municipiul Vatra Dornei sunt disponibile 2 posturi de cameristă-hotel, şi câte un post pentru medic rezident şi manipulant mărfuri, pentru municipiul Câmpulung există 2 locuri de muncă pentru calificarea tinichigiu carosier şi unul pentru lucrător comercial, iar pentru Gura Humorului sunt disponibile câte un loc pentru calificările mecanic utilaj şi îngrijitor clădiri.

Totodată, se recrutează oameni pentru locuri de muncă oferite în: Estonia – arhitect, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer proiect inginer reţele electrice, manager proiect, Lituania – ofiţer secund mecanic nave, Malta – farmacist, asistent medical.

Statistica locurilor de muncă aparţine Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru perioada 9-16 decembrie.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la sediul AJOFM Suceava, la numărul de telefon: 0230/523.279, int. 104.


Intră acum și în grupul de