Au furat artificii de 40.000 lei si doua masini


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au furat două maşini pe care le-au folosit la transportul de produse pirotehnice sustrase dintr-un garaj. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin „SNUAU 112” de S. Maria, de 55 ani, din municipiul Suceava şi P. Ionel, de 42 ani, din comuna Buneşti, despre faptul că miercuri noapte, persoane necunoscute le-au sustras autoturismele, ce se aflau parcate pe raza municipiului Suceava. De asemenea, M. Dănuţ, de 43 ani ,din localitate, a sesizat că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute, i-au sustras din garajul proprietate personală, situat tot pe raza municipiului, produse pirotehnice deţinute legal, folosite pentru focuri de artificii, în valoare de circa 40.000 lei.

Poliţiştii i-au identificat pe hoţi, ca fiind P. Florin, de 26 ani, din comuna Adâncata, P. Vasile, de 36 ani, din municipiul Suceava şi U. Stelică, de 29 ani, din comuna Adâncata, stabilindu-se că în noaptea de miercuri spre joi, cei trei au sustras autoturismele menţionate, folosindu-le la deplasarea spre garajul lui M. Dănuţ, iar prin forţarea sistemului de închidere, au intrat în interior, de unde au sustras produsele pirotehnice pe care le-au încărcat în autoturisme.

După comiterea faptelor, autoturismele au fost abandonate, fiind găsite pe raza comunelor Pătrăuţi şi respectiv Adâncata, în pădure.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe P. Florin, iar în urma probatoriului administrat, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate, cercetările fiind continuate în vederea prinderii şi a celorlalţi doi suspecţi.


Intră acum și în grupul de