Un tânăr a furat băuturi scumpe dintr-un supermarket din Suceava, le-a vândut și a pierdut banii la păcănele


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Suceava este cercetat pentru furt după ce a furat sticle de băuturi scumpe dintr-un supermarket  sucevean, iar bani obținuți din vânzarea lor i-a pierdut la păcănele și a revenit la magazin să fure alte sticle.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr cunoscut pentru furturi, a intrat în magazin, duminică, în jurul orei 20:45 prin zona caselor de marcat, a furat de pe raft două sticle de băuturi alcoolice respectiv o sticlă de whisky Chivas Regal 0.7 litri în valoare 152.99 lei și o sticlă de vinars marca Brâncoveanu de 0.7 litri în valoare de 233.99 lei, valoarea totală a bunurilor sustrase fiind de 386,98 lei, după care a ieșit pe la casele de marcat fără a le achita.

La orele 21:20 acesta a revenit cu aceeași intenție de a sustrage bunuri din magazin, dar este recunoscut de către șefa de tură a magazinului care sună la 112.

Suspectul a recunoscut faptele comise și a declarat că a vândut băuturile alcoolice și a jucat banii la aparatele de joc.

Prejudiciul în valoare 386,98 lei lei nu a fost recuperat. În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt” ce va fi soluționat procedural de lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de