Un bărbat urmărit pentru a fi arestat preventiv, găsit într-o sală de jocuri de noroc din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care era urmărit pentru a fi arestat preventiv în baza unui mandat de arestare emis de Judecătoria Botoșani a fost depistat, miercuri după amiaza, într-o sală de jocuri de noroc din Suceava.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, au efectuat, miercuri după amiaza, în zona centrală a municipiulu Suceava o razie și au acționat în zona sălilor de jocuri de noroc.

Cu ocazia controlului efectuat în interiorul unei săli de jocuri situată pe str. Dimitrie Onciul, s-a procedat la interceptarea și legitimarea persoanelor aflate în interior, iar în acest context, la un aparat de joc a fost identificat și legitimat un bărbat de 31 de ani, din Dorohoi.

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că cel în cauză figurează cu alerta „persoana urmărită” – pe numele său fiind emis de Judecătoria Botoșani mandatul de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat din 15.12.2022, pe o durată de 30 zile.

Bărbatul a reunoscut că știa de existența mandatului de arestare. 

El a fost percheziționat, încătușat și dus la sediul Poliției Suceava în vederea continuării verificărilor.

Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de