Poliția Suceava solicită sprijin pentru găsirea unui tânăr din Dolhasca ce a plecat duminică de acasă și nu a mai revenit


Intră acum și în grupul de

Poliţia Suceava a anunțat, luni, că desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a unui tânăr de 20 de ani Mihai Costel Ceobanu, cu domiciliul în oraș Dolhasca, sat Siliștea Nouă, care a plecat de acasă duminică, 25.12.2022, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, 60 kg, păr negru șuvițat cu fire de culoare roșcat în zona frunții, tuns scurt pe laterale și lung spre creștetul capului, ondulat, contur față oval, nas cârn spre dreapta, ochi căprui, fără semne particulare.

În momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâș de culoare roșie cu glugă fără înscrisuri cu două buzunare laterale, o pereche de pantaloni tip blugi de culoare negru cu rupturi la ambii genunchi , iar în picioare o pereche de pantofi sport de culoare alb cu scai – sistem de prindere în lateral.

„În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de