Polițiștii au fost nevoiți să încătușeze o femeie din Milișăuți care a devenit agresivă după ce a fost prinsă la volan beată și fără permis


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani din Milișăuți a fost încătușată de polițiști după ce a devenit agresivă când a fost prinsă la volan băută și fără permis de conducere.

Un echipaj de poliție din Milișăuți au observat duminică, în jurul orei 01:20, un autoturism Audi condus de către o femeie și despre care aveau informații că a consumat băuturi alcoolice.

Echipajul de poliție a procedat la oprirea regulamentară utilizând semnalele acustice şi luminoase, iar la volanul autoturismului a fost identificată o localnică de 40 de ani care la solicitarea documentelor a declarat verbal că nu deţine asupra sa actul de identitate şi nici permisul de conducere, ci doar documentele autoturismului.

Polițiștii au stabilit că femeia nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar întrucât aceasta emana halenă alcoolică, i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să fie testată cu aparatul etilotest, refuzând acest lucru.

Polițiștii i-au spus că urmează să fie condusă la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru a i se recolta probe biologice moment în care femeia a manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care s-a procedat la   încătuşarea acesteia şi la conducerea la unitatea medicală susmenţionată unde i-au fost recoltate două probe biologice la interval de o oră.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Intră acum și în grupul de