Tânăra din Vadu Moldovei dată dispărută din Ajunul Crăciunului a fost găsită moartă pe un teren arabil


Intră acum și în grupul de

Tânăra de 28 de ani din Vadu Moldovei care a fost dată dispărută din Ajunul Crăciunului a fost găsită moartă pe un câmp.

Potrivit Poliției Suceava, în cazul dispariției Lăcrămioarei Comarițan, în vârstă de 28 ani, în circumstanțe alarmante s-au format echipe de căutare cu lucrători din cadrul ISU, IJJ, Poliție, lucrători din cadrul Primăriei Comunei Vadu Moldovei, lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat Bașotă și persoane voluntare din comuna Vadu Moldovei, fiind verificate zone din intravilanul și extravilanul satelor Cămârzani și Ciumulești.

Luni, la ora 12:50, la circa un kilometru în spatele Mănăstirii Cămârzani, în extravilan, în direcția satului Dumbrăvița, pe un teren arabil, un polițist aflat în timpul liber, dar care desfășura activități de căutare împreună cu colegii de serviciu a identificat cadavrul tinerei.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, persoana decedată fiind îmbrăcată cu toate obiectele vestimentare descrise în momentul dispariției.

Locul unde a fost identificat cadavrul se află la circa 7 km distanță de casa de tip familial unde aceasta se afla instituționalizată.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă” ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

Reamintim că în seara de 24 decembrie 2022, Secția de Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată despre faptul că tânăra, Lăcrămioara Comarițan, de 28 de ani, diagnosticată cu afecțiuni medicale de natură psihică nu a mai revenit la locația de domiciliu, fiind văzută ultima dată în jurul orei 18:45.


Intră acum și în grupul de