Accident în Verești cu un autoturism condus de un adolescent de 15 ani. Acesta a pătruns în intersecție fără să se asigure


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 15 ani  a condus o mașină furată în Verești și este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Potrivit anchetei polițiștilor, miercuri după amiaza, un bărbat conducea un autoturism Volkswagen Touran, pe drumul județean DJ 290 pe raza satului Hancea din comuna Verești spre satul Stamate, comuna Fântânele.

În același timp, pe strada Inului din satul Hancea un adolescent în vârstă de 15 ani conducea un autoturism Peugeot 307, iar în intersecția cu D.J. 290 acesta nu a oprit pentru a acorda prioritate, a pătruns pe drumul județean unde a fost tamponat lateral stânga de autoturismul marca Volkswagen Touran  condus regulamentar.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor autoturisme.

Fiind verificat în bazele de date ale poliției a rezultat că adolescentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de adolescent  pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.


Intră acum și în grupul de