Detaliile accidentului cu două femei rănite la Soloneț: Un șofer din Suceava nu a păstrat o distanță suficientă față de mașina care circula în fața sa


Intră acum și în grupul de
În accident au fost rănite două femei, pasagere pe scaunul dreapta față din cele două mașini

Două femei au fost rănite într-un accident care s-a produs, duminică, în Soloneț.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, duminică la ora 15.10, un bărbat de 72 ani din municipiul Suceava, a condus un autoturism VW Golf pe DJ178A pe raza localității Soloneț, având direcția de deplasare dinspre Comănești spre Todirești.

Acesta nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din fața sa Chevrolet condus de un bărbat de 46 de ani din orașul Cajvana care era oprit pentru a pătrunde pe un drum comunal neclasificat de pe raza localității Soloneț, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Ca urmare a impactului, o femeie de 63 de ani, în calitate de pasager dreapta față în autoturismul VW și o femeie de 44 ani din Cajvana, în calitate de pasager dreapta față în autoturismul Chevrolet au suferit leziuni ușoare.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior, acestora li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de