Detaliile accidentului din Ciprian Porumbescu: Din cauza vitezei un tânăr s-a răsturnat cu mașina și a avariat și un stâlp de beton


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Șcheia a fost rănit într-un accident care s-a produs, duminică, în localitatea Ciprian Porumbescu.

Potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia, a condus un autoturism VW Bora în care se afla singur, pe DJ 178, în localitatea Ciprian Porumbescu.

La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, avariind și un stâlp din beton al rețelei electrice.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „TCF ușor, traumatism coloana cervicala, traumatism toraco-abdomino-pelvin”.

Acesta a rămas internat pentru investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-a recoltat o probă biologică de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.     


Intră acum și în grupul de