Un tânăr din Frătăuții Noi cu mandat de arestare în Portugalia, depistat pe Aeroportul Suceava după ce a coborât din cursa de Luton


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din Frătăuții Noi a fost reținut, sâmbătă dimineața, pe Aeroportul Suceava după ce a coborât din cursa de Luton.

Astfel, sâmbătă la ora  04:39, a fost identificat la controlul de trecere a frontierei din cadrul Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, pe sensul de în țară, la cursa aeriană Luton – Suceava, un tânăr de 26 de ani, Adrian P. din Frătăuții Noi.

Pe numele acestuia autoritățile judiciare din Portugalia au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiunii de violență în familie.

Acesta a fost preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Suceava, ocazie cu care i s-a adus la cunoștintă că pe numele său autoritățile din Portugalia au emis un mandat european de arestare.

Ulterior, tânărul a fost condus și prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în perioada următoare să fie prezentat la Curtea de Apel Suceava.


Intră acum și în grupul de