ISU Suceava: Un tânăr a murit, iar alți patru au fost răniți într-un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit luni, aproape de miezul nopții (23:55), la un accident rutier produs pe raza localității Vițcani, comuna Cândești, județul Botoșani, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată.

El a spus că în urma coliziunii dintre un autoturism și o mașină parcată, au rezultat cinci victime, toate bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani.

Autoturismul a fost găsit în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă, iar una dintre victime, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit grav, fiind în stare de inconștiență.

Alături de pompierii militari sireteni, au intervenit un echipaj de la SAJ Siret, o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și alte două echipaje ale SAJ Botoșani.

S-au început manevre de resuscitare pentru victima inconștientă, concomitent fiind acordat primul ajutor medical pentru celelalte victime.

Din nefericire, pentru victima resuscitată nu s-a mai putut face nimic, și în ciuda manevrelor de resuscitare a fost declat decesul.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanțe, iar după stabilizare au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani.

A cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de