Un sucevean a furat colete cu electronice și încălțăminte din mașina unei firme de curierat. Acesta a fost depistat și reținut de polițiști


Intră acum și în grupul de

Mai multe colete cu electronice și încălțăminte au fost furate în noaptea de marți spre miercuri dintr-o mașină a unei firme de curierat ce a fost parcată pe Bulevardul Bucovinei, din orașul Gura Humorului.

Un subcontractant al firmei de curierat a reclamat, miercuri dimineața, furtul de colete.

Acesta transportă colete pe raza orașului Gura Humorului, iar marți seara a parcat autoturismul vis-a-vis de blocul unde locuiește.

 Miercuri dimineața el a constatat că pe parcursul nopții din mașină i-au fost furate mai multe colete cu produse electronice și încălțăminte, iar hoții au pătruns pe o ușa lăsată dezasigurată în interiorul  autoturismului.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de către lucrătorii subunității a fost identificat autorul faptei, un bărbat din Suceava, care locuiește fără forme legale în Gura Humorului.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar suspectul a fost reținut și depus în Arestul Poliției Suceava.


Intră acum și în grupul de