Un bărbat a fost accidentat mortal de un autoturism pe DN 2E în zona localității Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani a murit, miercuri seara, după ce a fost lovit de un autoturism care circula pe DN 2 E în afara localității Cornu Luncii.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, un bărbat de 58 de ani din comuna Fântâna Mare, conducea miercuri seara un autoturism VW Golf pe DN 2 E în afara localității Cornu Luncii, din direcția Gura Humorului către Spătărești.

Acesta a surprins și accidentat mortal cu partea dreapta față a autoturismului un bărbat de 48 ani din localitatea Bogdana din județul Vaslui, care se deplasa în calitate de pieton din sens opus, pe partea stângă a părții carosabile, fără să aibă aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescent-reflectorizante. 

Conducătoarul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Falticeni s-au recoltat probe de sange.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face pietonul care se deplasa pe partea carosabilă, având îmbrăcăminte de culoare închisă fără avea asupra sa vreo sursa de lumină și nici elemente reflectorizante.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de