Poliția Suceava: 87 de permise reținute și amenzi de aproape 300.000 de lei în week-end în cadrul unor acțiuni ce au vizat șoferi băuți sau care conduc cu viteză excesivă


Intră acum și în grupul de

Cadrele Serviciului Rutier şi cele ale formațiunilor de profil din teritoriu, au organizat în week-end mai multe acțiuni pentru depistarea șoferilor care conduc băuți sau a celor care încalcă regimul de viteză.

Astfel, în cadrul acțiunii specifice pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe psihoactive au fost testați cu aparatul etilotest 445 de conducători auto.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 24 de permise de conducere și aplicate 107 sancțiuni contravenționale în valoare de 53.692 de lei.

De asemenea polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare și au constatat 16 infracțiuni la regimul rutier.

În aceeași perioadă Serviciul Rutier împreună cu formaţiunile rutiere din teritoriu au organizat şi executat acțiuni pentru prevenirea accidentelor produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au fost aplicate 493 de sancțiuni contravenționale în valoare de 243.320 de lei.

În cadrul acțiunii polițiștii au reținut în vederea suspendării 63 de permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier.


Intră acum și în grupul de