Doi tineri din Drăgoiești au furat căști audio dintr-un supermarket sucevean, dar au fost prinși de agentul de pază


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Drăgoiești sunt cercetați pentru furt după ce au fost depistați de agentul de pază al unui supermarket sucevean că au furat căști audio din magazin.

Poliția Municipală Suceava a fost sesizată direct de către agentul de pază la un supermarket de pe strada Universității din Suceava că doi tineri au furat mai multe produse din incintă magazinului.

O patrulă de ordine publică a mers la fața locului unde, în camera destinată agenţilor de pază din cadrul magazinului, au fost identificați cei doi tineri.

Unul dintre ei, de 22 de ani din Măzănăiești, comuna Drăgoiești, a furat din interiorul magazinului  un  set Căști Lighiting 1,2 M în valoare de 74,99 lei și un Hub USB în valoare de 59,99 lei, iar celălalt, de 27 ani din sat Drăgoiești care  a furat din interiorul magazinului  o pereche Căști Auriculare în valoare de 38,99 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar dosarul va fi soluționat procedural de lucrătorii Poliției municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de