Bărbat care a comandat lemn de foc de la un bărbat din Vama, agresat fizic pentru că a refuzat comanda din cauză că în încărcătură nu era doar lemn de fag


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vama este cercetat penal pentru loviri și alte violențe după ce ar fi agresat fizic un bărbat din județul Vaslui cu care se înțelesese să-i vândă o cantitate de lemn de foc, iar acesta a refuzat marfa.

Polițiștii din Vama au fost sesizați joi după amiaza prin 112 de un bărbat din județul Vaslui că a fost agresat fizic de un bărbat din Vama.  

Echipajul care a verificat sesizarea a stabilit că bărbatul din județul Vaslui a discutat telefonic cu o persoană din Vama pentru a cumpăra de la acesta de lemne de foc, esență fag, motiv pentru care s-a înțeles cu acesta ca respectiva cantitate să fie livrată în cursul zilei de joi.

Bărbatul din Vama s-a prezentat cu cantitatea de lemne la domiciliul reclamantului, însă din cauza faptului că în respectiva cantitate de lemne se aflau și alte esențe decât fag, cumpărătorul nu a mai încheiat înțelegerea. Din acest motiv numitul vânzătorul l-a agresat fizic pe cel care dăduse comanda și care a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung-Moldovenesc.

 Polițiștii s-au sesizat din oficiu despre existența faptei de ”lovire și alte violențe”.


Intră acum și în grupul de