Tânăr fără permis prins de aparatul radar circulând cu 110 km/h în Poieni Solca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Poieni Solca este cercetat penal și a fost și sancționat pentru că a condus fără permis un autoturism cu viteza de 110 km/h în localitate.

Astfel, duminică după amiaza, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Suceava – Biroul Drumuri Naționale și Europene, care efectuau o acțiune pe linie de viteză pe D.N. 2 E, pe raza comunei Poieni Solca, au constatat că un conducător al unui autoturism Ford, circula cu viteza de 110 km/h în localitate.

Prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, s-a procedat la oprirea vehiculului în cauză, ocazie cu care la volan a fost identificat un tânăr de 20 ani, domiciliat în comuna Poieni Solca.

Cu ocazia verificărilor tânărul a spus că nu are asupra sa niciun document, precum și că nu este posesor de permis de conducere

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui fără permis de conducere”.

Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1450 lei, întrucât a fost filmat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 110 km/h, dar și cu avertisment, întrucât I.T.P. ul autoturismului era expirat din data de 17.12.2022, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de