Pompierii suceveni au oferit cadouri copiilor din centrele de plasament (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Păstrând tradiţia de peste 20 de ani, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-au gândit şi în anul 2010 la copiii asistaţi din instituţiile de tip rezidenţial din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Pompierii suceveni au înţeles şi de această dată să manifeste sprijinul solidar faţă de cei aflaţi în situaţii deosebite, aducând bucurie celor mici, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2010, când orice copil aşteaptă să vină „Moş Crăciun”.

În cursul zilei de miercuri, cadrele militare de la ISU Suceava au oferit cadouri unui număr de peste 60 de copii din Centrul de Plasament „Speranţa” şi Centrul de Tratament „Blijdorp”. Cadourile au constat în fructe, dulciuri şi sucuri, achiziţionate prin contribuţia benevolă a pompierilor militari suceveni.

Cadrele ISU Suceava vor mai oferi cadouri „de la Moş Crăciun” şi copiilor de la centrele de plasament din Gura Humorului, Siret, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc până în Ajunul Crăciunului, la un număr de peste 250 de micuţi şi adolescenţi, asistaţi de stat.

Totodată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a primit în această săptămână colindători din rândul copiilor şi tinerilor din judeţ, atât la sediul inspectoratului, din strada Universităţii, nr. 14, cât şi la subunităţile de intervenţie din judeţ. Astfel, printre cei care au urat „Sărbători Fericite!” pompierilor suceveni au fost şi studenţii de la Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, precum şi elevii seminarişti de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolit Dosoftei”, din Suceava.

Cadrele ISU Suceava au oferit tinerilor colindători cadouri şi bani.

În zilele care urmează până la sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava va mai primi colinda tuturor celor care doresc să le ureze pompierilor „Crăciun Fericit!”.


Intră acum și în grupul de