Jandarmii falticeneni s-au reintalnit cu copiii din localitatile afectate de inundatii


Intră acum și în grupul de

Cadre şi elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni s-au întâlnit cu copiii din Tămăşeni şi Adjudeni care au petrecut câteva zile în tabără în garnizoana fălticeneană. „De curând, am avut onoarea să ne reîntâlnim cu elevii din Tămăşeni şi Adjudeni, localităţi afectate de inundaţii, care ne-au fost copii de suflet în vara acestui an când au petrecut câteva zile în tabără în şcoala noastră. Prilejul l-a constituit cea de-a treia ediţie a Festivalului „Grai şi dans strămoşesc pe Valea Siretului” organizat în localitatea Tămăşeni, la care au participat şi copii din Adjudeni. Am fost onoraţi să deschidem acest festival interjudeţean pregătind atmosfera de sărbătoare cu farmecul colindelor interpretate de corul de elevi jandarmi condus de preotul militar Cătălin Simion.

Momentele de regăsire au fost emoţionante atât pentru copii, cât şi pentru noi, cadrele care ne-am ocupat îndeaproape de programul lor de tabără. A fost încă o dovadă a faptului că atunci când ceva este făcut cu inima deschisă şi cu pasiune aduce cea mai mare satisfacţie în doar privirile sincere şi îmbrăţişările strânse ale sufletelor pure de copii”, spune lt. Irina Ipate, purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

„Mulţumim doamnei directoare Mariana Ignat a Şcolii cu clasele I-VIII din Tămăşeni pentru prilejul de a revedea aceşti oameni minunaţi, precum şi doamnei directoare Corina Barcan a Şcolii de Arte şi Meserii Adjudeni pentru surpriza oferită în ultima zi de şcoală, când elevii din tabără s-au întâlnit şi au rememorat clipele petrecute împreună la Şcoala Militară din Fălticeni, noi fiindu-le alături nu doar telefonic, ci şi sufleteşte”, a subliniat lt. Ipate.


Intră acum și în grupul de