Un rădăuțean beat la volan a fost la un pas să intre într-o mașină de poliție după care a plecat în trombă


Intră acum și în grupul de

Un rădăuțean beat la volanul unui autoturism Dacia Logan era să lovească mașina de poliție care era în patrulare în municipiul Rădăuți.

Potrivit datelor din anchetă, marți după amiaza, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Suceava, s-au aflat în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe str. Ștefan cel Mare, de pe raza municipiului Rădăuți, moment în care șoferul unui autoturism Dacia Logan, a plecat de pe loc fără a acorda prioritate de trecere autospecialei de poliție, iar agentul de poliție aflat la volan a efectuat o  manevră de evitare a coliziunii.

Șoferul și-a continuat deplasarea în trombă, împrejurare în care, prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, s-a procedat la oprirea vehiculului pe str. Iraclie Porumbescu.

La volan era un bărbat, Iosif L. în vârstă de 72 ani, domiciliat în Rădăuți, pentru că emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu etilometrul, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aer expirat.

Având în vedere cele constatate, șoferul a fost condus la C.P.U. Rădăuți, unde i s-au recoltat  mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a fost și amendat contravențional.


Intră acum și în grupul de