Un șofer beat care circula haotic prin comuna Arbore, a virat în șanț când a văzut mașina de poliție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Botoșana este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice după ce a fost oprit pentru că circula haotic prin comuna Arbore.

Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, marți seara în jurul orei 19:00, polițiștii din Solca aflați în serviciul de patrulare, au depistat în trafic, în comuna Arbore un autoturism Opel Astra care circula haotic, iar la vederea autospecialei de poliție șoferul a virat brusc către șanț.

Echipajul de poliție a indentificat șoferul, un bărbat din comuna Botoșana.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost condus la sediul Poliției Cajvana pentru a fi testat cu aparatul alcootest, rezultând o alcolemie de 1,26 mg/l.

Ulterior acesta a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice, iar cu această ocazie i s-a adus la cunoștință că urmează să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” dosar penal care urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii postului de poliție Arbore.


Intră acum și în grupul de